afvallen in gezicht

Afvallen In Gezicht: 7 Tips Voor Een Slanker En Smaller Gezicht

Afvallen in gezicht

Afvallen in gezicht is een veel gestelde vraag want als mensen naar elkaar kijken is het eerste wat ze zien het gezicht. Dit is ons gedrag om na te gaan hoe een mens zicht voelt en wat hij of zij uitstraalt. Het gezicht is de eerste indruk die je maakt.

Die eerste indruk van je gezicht kan bepalend zijn bij een sollicitatie of gewoon bij een eerste ontmoeting.

Veel mensen willen daarom een mooi en slank gezicht. Als je last hebt van zwaarlijvigheid komt dat meestal tot uiting in je gezicht.

Je contouren verdwijnen en dan wil je afvallen in gezicht zo snel mogelijk laten gebeuren…maar hoe?

Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen in de spiegel kijken een laag zelfbeeld creëren en het dan niet goed doen bij een sollicitatie of dergelijke.

Veel afvallen in gezicht is daarom ook een veel gestelde vraag.

In dit artikel leg ik je uit wat je kan doen met enkele tips hoe je kan afvallen in gezicht. Let wel op dat er ook nog iets is al genetische aanleg.

Afvallen in gezicht met voeding die de vetverbranding boost

Op een specifieke plaats afvallen is altijd moeilijk in dit geval afvallen in gezicht. Het is ook allemaal een beetje genetisch bepaald waar jij sneller vet opslaat. Iedereen is verschillend en ook man en vrouw verschillen daarin.

Billen en buik, rond de armen en in het gezicht zijn plaatsen waar je zal aankomen als je in gewicht toeneemt.

Wanneer je in gewicht afneemt zal het dan ook het eerste zijn waar je terug zal afvallen.

Bijvoorbeeld als je zwaarder wordt en je het ook snel ziet in je gezicht zal je daar dan ook het eerst afvallen wanneer je terug slanker wordt.

De enige manier is door algemeen af te vallen om een slanker gezicht te krijgen. De enige en juiste manier is een goed dieet volgen.

Vocht en vet verbranden doe je door ingrediënten te gebruiken die de vetverbranding maximaal stimuleren. Hier komt het Mentale Dieet Plan om de hoek kijken.

Dit dieet is een groot succes in Nederland en België en kent een groot aantal volgers.

Dit is natuurlijk direct zichtbaar in je gezicht omdat dit dieet door een goede strategie, je vetverbranding extra laat boosten door voeding te gebruiken die bepaalde vetverbrandende hormonen voor je laat werken.

7 tips voor een slanker gezicht

1. Ontbijt

gezond ontbijt

De eerste maaltijd van de dag is niet zomaar bedacht. Ons lichaam heeft het ‘s nachts zonder eten moeten doen.

Om goed te kunnen functioneren en presteren en de hersenen als het ware te voeden hebben we na het opstaan voedsel nodig.

Uit onderzoek blijkt dat mensen die ontbijten vaker een goed gewicht hebben omwille van de goede stofwisseling dan mensen die niet ontbijten.

Na een ontbijt is de verleiding minder groot om in de loop van de morgen of de dag teveel te snoepen of aan een honger gevoel te leiden.

Een gezond ontbijt zorgt voor een goed metabolisme wat je zal helpen om een sneller metabolisme in de hand te werken gedurende de gehele dag. Dit zorgt er dan ook voor dat je zal afvallen in je gezicht.

2. Eet gezond

Vermijd suiker, koolhydraten en voorverpakte voeding. Eet dagelijks 300 gram groenten.Vervang vlees eens door vis en kies voor gezonde tussendoortjes.

Mensen staan soms niet stil wat er in voorverpakte voeding zit, de hoeveelheid zout is gewoon zo ongezond hoog dat je niet alleen vet opslaat maar ook heel veel vocht en dat vocht zie je ook in je gezicht.

Vergeet ook niet de bewaarmiddelen, de kleur en smaakstoffen in voorverpakte voeding ongezond zijn. Afslanken in gezicht begint dus met gezonde voeding.

3. Drink voldoende water

afvallen met water

Voldoende water drinken zorgt voor minder vochtophoping in je lichaam en dus ook in je gezicht.

De eenvoudige redenen is dat wanneer je tekort hebt aan vocht je lichaam dan de neiging heeft water vast te houden als reserve, ook zie je dat duidelijk in je gezicht.

Als je voldoende water drinkt zal het ook je afvalstoffen verwijderen voor je algehele gezondheid.

Drink 2 liter water per dag.

4. Afvallen in gezicht doe je niet met alcohol

Onderzoeken hebben aangetoond dat het drinken van alcohol op regelmatige basis het gezicht dikker wordt.

Alcohol zet ook om in suiker en heeft een vochtafdrijvend effect. Door het vocht dat je verliest zal je lichaam terug vocht vasthouden als reserve.

Alcohol biedt dan ook geen enkel voordeel. Je staat er misschien niet bij stil, maar een kater is een vorm van alcoholvergiftiging.

We zijn natuurlijk mensen en eens iets drinken kan maar doe dit zo weinig mogelijk.

5. Doe aan sport

Sporten is voor de algemene gezondheid belangrijk maar door te sporten en dan vooral duursport ga je endorfine vrijmaken deze heeft als eigenschap dat je een rustig gevoel krijgt maar ook dat je huid in je gezicht strakker wordt.

Met sport ga je ook extra calorieën verbranden en zorg je voor extra vet verbranding. Zorg ervoor dat je minder eet dan dat je verbruikt en realiseer afvallen in gezicht.

6. Doe gezichtsoefeningen

Gezichtsoefeningen alleen zullen nooit helpen maar ze kunnen een bijdrage leveren voor een slanker gezicht.

Als je veel gewicht verliest door een dieet krijgen veel mensen last van rimpels en verzakkingen en door deze oefeningen zal je dit kunnen verminderen.

Ze zijn dus goed te combineren met je dieet.

Er zijn verschillende oefeningen maar een kauwgom zorgt ook al voor stevigere spieren, natuurlijk gebruik je suikervrije kauwgom.

7. De juiste haarsnit

Neem het juiste kapsel volgens de vormgeving van je gezicht. Vraag aan je kapper wat er best bij jou past om je gezicht dunner te laten lijken.

Het is iets eenvoudig wat veel mensen eens durven vergeten.

Iedereen heeft zijn eigen unieke gezichtsvorm, maar niet iedereen staat even goed met elk kapsel.

Als je een aangepaste snit kiest, kan je de troeven van je gezicht uitspelen.

De beste manier voor het afvallen in gezicht

Al deze tips die beschreven zijn in dit artikel zijn een kleine ondersteuning voor het afvallen in het gezicht, maar het belangrijkste blijft toch het juiste dieet.

Het Mentale Dieet Plan is een dieet die jou perfect zal helpen voor een ideaal gewicht en een slank gezicht. In het mentale dieet plan ligt de focus op de kwaliteit van de voeding die je eet, en niet de hoeveelheid. Ook worden bepaalde hormonen aangesproken die zorgen voor een extra vetverbranding.

Dit betekend geen calorieën tellen, geen weegschalen maar meer focus op kwaliteitsvoedsel hoger in eiwitten waarbij je heel snel gewicht zal verliezen door simpelweg de geraffineerde koolhydraten te bannen uit je leven.

 

 

 

Geef een reactie

Leave A Response

* Denotes Required Field